Betalen

U kunt uw bestelling vooruit betalen of achteraf nadat u deze heeft ontvangen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende betaalmogelijkheden. Bij iedere betaalmogelijkheid kunt u zien wat de verwachtte verwerkingstijd is.

iDEAL
iDEAL is de meest gebruikte betaalmogelijkheid op het internet in Nederland. U kunt met iDEAL betalen via de vertrouwde online omgeving van uw eigen bank. Kijk voor een overzicht van deelnemende banken op www.ideal.nl. Als de betaling is afgerond wordt de bestelling direct verwerkt.

PayPal
PayPal is een veelgebruikt internationaal betaalsysteem. U kunt een gratis account aanmaken op www.paypal.com en geld op de rekening storten vanaf uw eigen rekening. Als de betaling is afgerond wordt de bestelling direct verwerkt.

Creditcard
Betaal veilig met uw creditcard. Wij accepteren de volgende kaarten: Maestro, Visa, MasterCard, Dankort, CartaSi, Carte Bleue. Betalen met uw creditcard is makkelijk en veilig. Als de betaling is afgerond wordt de bestelling direct verwerkt.

Vooruitbetalen via bankoverschrijving
U kunt het te betalen bedrag ook zelf op onze bankrekening storten. Uw bestelling wordt verzonden zodra het bedrag bij ons is bijgeschreven. Houdt u er rekening mee dat banken buiten kantooruren geen betalingen uitwisselen. U ontvangt de betaalgegevens na het plaatsen van de bestelling.

Bancontact
Bancontact is een populaire online betaalmogelijkheid in België. Wanneer u voor Bancontact kiest voert u uw banknummer in en bevestigt u de betaling met het beveiligingsmiddel van de bank, zoals een paslezer. Als de betaling is afgerond wordt de bestelling direct verwerkt.

KBC/CBC-Betaalknop
Als u klant bent van de Belgische bank KBC/CBC, dan kunt u bij ons makkelijk en veilig betalen via uw eigen bankomgeving. Als de betaling via de KBC/CBC-Betaalknop is afgerond wordt uw bestelling direct verwerkt. Als het bedrag tussen € 50 en € 1.250 ligt, dan kunt u ervoor kiezen om tot twee maanden later te betalen.

Belfius Direct Net
Als u klant bent van de Belgische bank Belfius kunt u bij ons makkelijk en veilig betalen via uw eigen bankomgeving. Als de betaling via Belfius Direct Net is afgerond wordt uw bestelling direct verwerkt.

bunq
Bunq is een Nederlandse digitale bank. Reken met de betaalmethode bunq direct af via uw smartphone of tablet app. Als de betaling via de app is afgerond wordt uw bestelling direct verwerkt.

ING Home'Pay
Klanten van de Belgische bank ING kunnen makkelijk betalen via ING Home'Pay. Deze betaalmethode is niet beschikbaar voor Nederlandse klanten van ING.

Bitcoin
Bitcoin is een digitale munteenheid. Als u via Bitcoin betaalt worden de bitcoins bij het afrekenen omgerekend naar euro's op basis van de huidige wisselkoers. Als de betaling via Bitcoin is afgerond wordt uw bestelling direct verwerkt.

Sofortbanking
U logt bij Sofortbanking in met de gegevens die u ook gebruikt om in uw eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunt u rechtstreeks geld over te maken van uw eigen betaalrekening. Bij Sofortbanking wordt uw betaling direct verwerkt, in tegenstelling tot een standaard bankoverschrijving. U heeft uw bestelling dus sneller in huis. Sofort is onderdeel van Klarna, uw aankoop wordt gedekt door Klarna aankoopbescherming.

Achteraf betalen voor consumenten via AfterPay (+ € 0,99)
Bedragen tussen € 5 en € 300 kunt u achteraf betalen. AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf uw smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaarstaat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Achteraf betalen voor bedrijven via AfterPay (+ € 0,99)
Bedragen tussen € 5 en € 300 kunt u achteraf betalen. AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitaal betaaloverzicht per e-mail ontvangt van AfterPay. AfterPay informeert u per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaarstaat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Achteraf betalen via AfterPay (+ € 0,99)
Bedragen tussen € 5 en € 300 kunt u achteraf betalen. AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaarstaat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.